Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Olli Riipinen
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Antti Hyppänen
0
+
1
=
1
Jarno Naukkarinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
23.09.2003 Viikate Reloaded
TBRC - Viikate   4 - 3 (2 - 1, 0 - 1, 2 - 1)

Voiko olla mahdollista, että Viikate häviää jo yhdeksännen Ottelun putkeen? Joku jo varmaan erehtyi luulemaan tätä todeksi, mutta todellisuudessa tämä kaikki on vain tietokoneen luomaa illuusiota. Viikatteen "Valitut" ovat jo pitkään taistelleet näitä koneita vastaan ja puolustaneet Sionia, mutta välillä on hyvä astua Matrixiin ja pelata salibandya.

Odotukset ensimmäisen erän alussa eivät olleet korkealla. TBRC on mukana kärkikahinoissa, Viikate jyrää viimeisenä kaikki Ottelut hävinneenä. Silti Viikate lähti Otteluun varsin hyvin ottein ja oli pelissä mukana. TBRC pääsi yllättämään erässä kahdesti, mutta Olli antoi kuitenkin taikaruoskansa laulaa ja piti Viikatteen pelissä mukana.

Toisessa erässä Viikate oli kuin uusi joukkue. Paine oli Vastustajan päässä ja laukauksiakin sateli. TBRC:n agentti Smithit olivat lähes hätää kärsimässä. Kisse kävi laukomassa kerran pallon maaliin ja kun Nikokin vielä pysäytti pallot kuin Neo luodit, niin Viikate näytti vahvalta.

Kolmannessa erässä Viikatteen vauhti sitten hyytyi ja Agentti Smithit juoksivat kuin viimeistä päivää. TBRC nakutti pari maalia, ja vaikka Olli ruoskineen vielä onnistui kaventaa, ei auttanut muu kuin tyytä tappioon, jälleen kerran. Lopulliset lukemat olivat siis 4-3.

Vaikka tulokset ja kuntopuntari näyttävät masentavalta, on Viikate kuitenkin kuin uinuva peto. Se antaa Vastustajalle helpon Ottelun vaikutelman, mutta iskee takaisin silloin, kun Vastustaja sitä vähiten odottaa. Tai jotain.

- The Chosen One
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821