Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Antti Hyppänen
0
+
1
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Markus Muurikainen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
04.10.2003 Eipä olisi voinut paremmin alkaa, hip hurraa
Viikate - Monsa   2 - 10 (0 - 4, 1 - 4, 1 - 2)

Viikate näytti, että ei sitä turhaan roikuta listan kärjessä.

Viikate on jo pitkään vaeltanut teillä tietämättömillä. Monsaa vastaan pelattu peli ei kyllä oikein tuonut valoa Viikatteen synkkyyteen. Ainoa valopilkku pelissä oli Muurisen 2 minuutin jäähy ja Anun hävytön huutelu tuomarille. Anu olisi viheltämäänkin päästetty.

Eka erä meni suunniilleen sillei, et Monsa teki eka maalin, teki toisenkin ja vielä kolmannenkin ja eipä kolmatta ilman neljättä. Tai tiedäppä kuinka monta niitä sitten oikein olikaan. Viikatteen peli oli kuitenkin kaunista katseltavaa, vaikka maaleja ei syntynytkään. Pelaajat pelasivat kauniisti yhteen ja kuviot sujuivat kuin tanssi.

Toinen erä oli ensimmäisen toistoa paitsi että Olli innostui tekemään maalin. Siitä se sit lähtikin viikatteen nousu, joka näkyykin lopputuloksessa. Kolmannesta erästä ei sitten kukaan muista mitään, paitsi sen, että Tommi teki maalin, muuta ei sitten kukaan haluakkaan muistaa. Peli siis päättyi Viikatteelle hienoin lukemin 2 - 10.

Pelin jälkeen Viikatteen miehistö vikisi ja inisi. Viuw Viuw, ku ei se tuomarikaa osannu viheltää, miks kukaa ei tehny maaleja, miks kaikki menee päi sitä itteensä, mikä on viuw, viuw. Kunnes vikinän jälkeen päätettiin, et ens pelis sitte, sit se alkaa ja siitä se lähtee. Ai niikö mikä? Ihmetteli setä ja meni kotiin.

#10

Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821