Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
3
+
1
=
4
Tomi Kiiskinen
1
+
2
=
3
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Jššhyminuutit
Toni Aakko
14 min
Markus Muurikainen
2 min
Tommi Helkala
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
11.10.2003 Jebujee, tappioputki vihdoin poikki!
Viikate - Namipallo   5 - 3 (1 - 1, 1 - 1, 3 - 1)

Viikatteen mitätön tappioputki kesti vaivaiset 10 Ottelua. Edellisestä voitosta oli aikaa kerennyt vierähtää noin kaksi ja puoli kuukautta. Namipallo sai kuitenkin kunnian katkaista tuon ajanjakson häviämällä urheasti vajaamiehisenä taistelleelle punakoneelle 3-5.

Ottelu oli kokonaisuudessa todella tasainen ja voitto oli molempien joukkueiden saatavilla. Kahdessa ensimmäisessä erässä molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kertaalleen. Todettakoon että Viikate sai ensimmäisessä erässä rangaistuslaukauksenkin, joka tosin ei tuottanut tulosta. Kolmanteen erään lähdettiin tasalukemissä 2-2. Erän puolen välin jälkeen Viikate karkasi jo kahden maalin karkumatkalle, mutta namipallo tuli vielä maalin päähän tehden Ottelun lopusta todellisen nitroväännön voittoa janonneelle Viikkatteen miehistölle. Ottelu ratkesi vasta viimeisellä minuutilla Viikatteen onnistuessa maalinteossa. Maalivahtiosastolla Juppe oli pitkästä aikaa sotisovassa ja mies pelasikin hienon Ottelun.

Pitkästä aikaa Viikate sortui myös pieneen jäähyilyyn. Tommi ja Muurikainen saivat pikkukakkoset, mutta Vaari jäähyttikin sitten muidenkin edestä. Tuomarin näkökyvyn äänekäs arviointi napsautti parin kakkosen lisäksi myös henkilökohtaisen kympin.

Ensi maanantaina Viikatteen teroitettua terää saa maistaa AMB. Edellisessä kohtaamisessa AMB vei voiton, joten hampaankolossa on tavaraa kilotolkulla. Perskules sentään, tästähän alkaa vähintään yhtä pitkä voittoputki, eiks jeh?

- #7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821