Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
2
+
1
=
3
Olli Riipinen
1
+
1
=
2
Tomi Kiiskinen
0
+
2
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Toni Aakko
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
24.10.2003 Lyhyeks jäi voittoputki =(
Toiwot - Viikate   8 - 5 (6 - 0, 1 - 4, 1 - 1)

No eipäs se Viikatteen hurja voittoputki kestänykkää ku vaivaset kaks matsia, perskeles. Ottelussa Toiwoja vastaan peli näytti jo selvältä ekan erän jälkeen ku peli oli kirjaimellisesti 6-0 Vastustajalle. Sisukas Viikate ei kuitenkaan surkeasta erästä masentunut vaan taisteli loppuun asti. Tästä hyvästä taululle jäivät suht kohtuulliset 5-8 tappiolukemat.

Ekasta erästä ei voi muuta mainitakkaa ku et huono vääntö oli. Toinen erä menikin sitten jo Viikatteelle 4-1 ja se oli kivaa. Hugo avasi joukkueeen maalitilin erän alkupuolella, tekemällä tilastojen mukaan sadannen maalinsa. Muita onnistuneita maalareita olivat Tommi, Vaari ja Olli. Kun Vastustaja ei saanut kun yhden osuman lähdettii sit vippoon erään lukemissa 7-4. Molemmat tiimit tekivät vielä yhdet maalit, Viikatteelta onnistujana oli Tommi toistamiseen. Tuomarilinjasta ei jaksa mussuttaa vaikka se oli mitä oli. Keppiä tuli ja kai sitä annettiinkin.

Ehä siinä, talviSarjan vipos matsis kohdataan Piiskurit. Aiemmissa kohtaamisissa Piiskurit on poistunut areenalta voittajina, mutta nyt ois Viikatteen vuoro.

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821