Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
2
+
2
=
4
Olli Riipinen
2
+
0
=
2
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Antti Hyppänen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Markus Muurikainen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
01.11.2003 Tasapeli tul
Piiskurit - Viikate   6 - 6 (2 - 2, 4 - 1, 0 - 3)

Viikate meni ja nappasi Piiskureilta pisteen. Viikatteella oli pelissä ihan mukava ote, vaikka välillä näyttikin hiukan huolestuttavalta. Viikate kuitenkin taisteli pisteen itselleen.

Ensimmäinen erä meni tiukasti 2 - 2. Viikatteen osalta Kisse hoiti nuo ensimmäisen erän maalit. Toinen Viikatteen maaleista tuli aivan erän loppuun, eli varsin hyvään paikkaan.

Toinen erä menikin sitten ehkä hiukan sekoilun puolelle ja Viikatteen osalta näytti hiukan huolestuttavalta. Tunteetkin rupesivat joillakin lämpenemään pelin osittain kovetessa. Juppekin yritti jäähyä kalastella vastustelemalla tuomaria, mutta ei jäähyä irronnut. Markus sen sijaan onnistui jäähyn ottamaan, kun huitoi palloa käsi maassa. Piiskurit onnistuivat toisessa erässä maalin teossa neljä kertaa ja Viikate vain kerran, joten kolmanteen erään jäi tekemistä.

Kolmanteen erään Viikate sai koottua itsensä erittäin hyvin ja maalinteko sujui kiitettävästi. Viikate nousi kovan rutistuksen jälkeen tasoihin ja mikäs sen mukavampaa. Kaukana ei ollut sekään, että Viikate olisi vienyt pelistä voiton, sillä Piiskureiden tolppia kyllä kilisteltiin pelissä ihan kiitettävästi. Kokonaisuudessaan kuitenkin hyvä peli Viikatteelta.

#10

Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821