Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
5
+
1
=
6
Mika Hulkkonen
2
+
4
=
6
Olli Riipinen
5
+
0
=
5
Tomi Kiiskinen
3
+
2
=
5
Markus Muurikainen
2
+
2
=
4
Antti Hyppänen
0
+
2
=
2
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
05.11.2003 Taru salibandyn herrasta: Kaksi maalia
Rakuunat 88 - Viikate   4 - 17 (0 - 7, 0 - 6, 4 - 4)

"Ajan mittaan, Viikatteen menestyksestä on kerrottu tarinoita. Vuosien saatossa, nämä tarinat ovat muuttuneet legendoiksi. Edelleen, legendat ovat muuttuneet myyteiksi. Mutta nyt, myytit ovat heränneet ja Viikate on palannut voittajien tielle!"

Kuva 1
Jälleen kerran Mahtipallo oli vaarassa.
Edellisestä taistelusta selvittiin, mutta nyt oli Viikatteen liittouman jälleen kohdattava vihollisensa. Vihollinen oli onnistunut painaa Viikatteen Huhtiniemen syvänteen perukoille ja edessä oli vääjäämätön taistelu. Mordorin Rakuunat vaikuttivat vahvoilta, ja sen tiesi myös Viikatteen liittouma.

Viikate oli keräytynyt linnoituksen muurien tuntumaan, ja vihollinen odotti sen toisella puolella. Sitten sotatorvi soi, ja taistelu alkoi. Mutta niin hurjalta kuin Mordorin Rakuunat näyttivätkin, sitä he eivät taistelussa olleet. Viikatteen liittouma runnoi Vastustajaa voimalla, Olli ja Tommi Reppulin johdolla. Rakuunat eivät päässeet lähellekään Mahtipalloa. Taistelu oli kokonaan Viikatteen hallintaa.

Kuva 1
Viikate taisteli Huhtimaan kohtalosta.
Vastustaja hengähti hetken, ja Viikatteen liittoumakin sai tilaisuuden parantaa haavoittuneet. Mutta taas sotatorvi soi ja Mordorin Rakuunat syöksyivät kohti. Edelleenkin, Viikatteen armeija oli voittamaton. Lórienin haltia Kisse raivasi tietä kohti Mordorin maalia. Myös Morian ruhtinas, Hugo, takoi tehokasta jälkea Rakuunoiden päässä. Rakuunat eivät muuta voineet kuin katsella vierestä, kun Viikatteen liittouma työntyi kohti vartioitua maalia.

Taistelussa tuli jälleen hetken tauko, ja Viikatteen armeija käytti tilaisuuden hyväksi leväten ja lembasia syöden. Jälleen kerran sotatorvi soi ja taistelu jatkui. Tällä kertaa Mordorin Rakuunat jyräsivät mahtavalla voimalla päälle, ja Rakuunat alkoivat olla jo pelottavan lähellä Mahtipalloa. Mutta sitten, kuten luvattu, idästä kukkuloiden takaa astui esiin Markus Valkoinen, joka tuli ja pelasti Viikatteen armeijan ja syöksi Mordorin Rakuunat tuhoon. Rakuunoilla ei ollut enää muuta vaihtoehtoa kuin paeta. Viikatteen liittouma oli selvinnyt taistelusta.

Ottelun jälkeen Mahtipalloon ilmestyi kaiverrus, jossa oli mystiset luvut 17 - 4. Niiden merkitystä kukaan ei ymmärtänyt, mutta kaikille oli selvää, että Mahtipallo on tuhottava. Matka Tuomiovuorelle on pitkä, ja vihollisia reitillä on paljon. Huhtimaan kohtalo on oleva Viikatteen käsissä!

- Kandalf
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9555