Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Jarno Naukkarinen
3
+
0
=
3
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Anuliisa Aakko
0
+
1
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
07.11.2003 Ollakko vaiko eikö ollakko?
Viikate - Namipallo   5 - 2 (2 - 1, 1 - 1, 2 - 0)

Viikate on TAAS hirveessä voittoputkessa. Tälläkertaa Viikatteen terään jäi Namipallerot. Tuomarilta peli kyllä karkasi käsistä jo ensimmäisillä minuuteilla, joten järin siistiä peli ei ollut. Loppua kohden peli sitten koveni jo semmoiseksi, että oksat pois.

Ensimmäinen erä meni Viikatteelle 2 - 1. Ensimmäisen maalin ohjasi maalin edustalta Jarno, Anun mahtavasta syötöstä. Viikate taisi tuota olla jo 2 - 0 johdossa, kunnes Namipallerot onnistuivat ensimmäisen kerran maalin teossa.

Toisessa erässä Namipallerot sitten nousivat tasoihin Viikatteen kanssa. Maali oli kyllä epäselvä, sillä olikohan se pallo edes missään vaiheessa siellä maalissa, se kyllä jääköön sitten ikuiseksi arvoitukseksi. Namipallerot yrittivät toisessa erässä kovasti ja olivat hiukan niskanpäällä, mutta Niko hoiti maalilla hommansa. Viikate nousi sitten kuitenkin johtotähdeksi, kun Jaska paukautti maalin ja toinen erä meni näin Viikatteelle 3 - 2.

Kolmas erä olikin sitten Viikatteen "leikittelyä", niin oli helpon näköstä peli. Namipallerot rupesivat lämpenemään ja Viikate pysyi kyllä tosi viileenä, niikö aina. Muutama maali vielä kolmannessa erässä ja voitto tuntui niin namilta. Viikate taisteli kyllä jälleen kerran mahtavan hienosti, vaikka muutama mies oli vejelly pillerii jos jonkin näköstä. Vai olivatko vetäneet, sekin jäi nyt sitten arvoitukseksi. Olipas se nyt sitten arvoituksellinen peli tälläkertaa.

01#

Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9822