Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Mika Hulkkonen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
31.07.2002 Viikate ja Luuserit tasapeliin
Luuserit - Viikate   1 - 1 (0 - 0, 0 - 0, 1 - 1)

Tiistai-iltana nähtiin Huhtarin ykköskentällä harvinaisen vähämaalinen Ottelu, kun Viikate ja Luuserit taistelivat pisteistä tasaväkisesti. Ottelu oli tiukkaa vääntöä alkuvihellyksestä loppuvihellykseen asti. Molemmilla joukkueilla oli epäonnea viimeistelyssä ja maalivahdit pelasivat hyvin, joten maalit olivat tiukassa. Pariin otteeseen maalivahti Teron parhaat kaverit olivat paikalla kun pallo kävi ylärimassa ja Viikate säästyi takaiskuilta. Viikatteen puolustuksessa nähtiin uutta verta, kun Mikko pelasi debyyttiOttelunsa varsin mallikkaasti.

Kaksi ensimmäistä erää nyhjättiin ilman maaleja. Luuserit pääsivät avamaan maalitilinsä ensimmäisenä kolmannen erän alkupuolella. Viiikate ei saanut siivottua maalin edustalta pomppivaa palloa, vaan Luusereiden hyökkääjä pääsi napauttamaan pallon maaliin. Kun Ottelua oli jäljellä reilut viisi minuuttia pääsi Olli tasoittamaan Ottelun vastahyökkäyksen päätteeksi. Syötön tasoitusmaaliin antoi Hugo. Maali jäi pelin viimeiseksi ja Viikatteen oli tyytyminen pistejakoon. Tuomarilinja salli melko reilun huitomisen, mutta muuten Ottelu oli varsin siisti. Ottelussa ei vihelletty yhtään rangaistusta.

Viikatteen seuraava Ottelu pelataan vasta vajaan parin viikon kuluttua maanantaina 12.8. ja tuolloin vastassa on Cannibals. Parin viikon huili tulee hyvään saumaan, sillä monella Viikatteen Pelaajalla on ilmennyt pikkuvammoja. Edellinen Ottelu Kännäriä vastaan päättyi kirvelevään 3-7 tappioon.

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9822