Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mika Hulkkonen
2
+
1
=
3
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit
Mikko Jauho
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
13.11.2003 Piskajat voitti
Piiskurit - Viikate   6 - 5 (3 - 2, 1 - 2, 2 - 1)

Joo oli taas tosi hieno peli. Kuten jo vuosituhansia vanha sanonta kuuluu, kasvaa niitä sieniä metsässäkin. Peli oli kaikinpuolin semmonen, että joo. Kaikkea ihmeellistä tapahtui. Yhdellä sanalla sanottuna peliä voisi monin sanoin kuvata näin, että ei sitä oo kyllä missää mutta ei sitä kyllä missää oo.

Eka erässä pieniä vihreitä miehiä juoksi pitkin kenttää ja piskajat teki kolome maalii Viikate ei jaksanu tehä ku kaks. Viikatteen ensimmäisen taiteili erittäin tyylikkäästi Juppe, jonka käden liikkeet pistivät pallon kauniisti Piskajoitten maaliin. Toisen maalin synnytti Hjugo kauniilla liikkeellä. Muute erä olikin sitä itteesä.

Toisessa erässä Viikate teki 2 ja piskajat ei jaksanu tehä ku yhe, ku niillä oli muutaki tekemistä. Kolmannessa erässä ku niikö Viikatteen piti nousta johtoo, ni ei sit viititty. Piskajat tekiki sit kakkeli mualii ja Viikate ei viittiny tehä ku ykkeli. Juppe otti yhe jäähy ku rupes leikkii maalivahtii keskellä kenttää, ihan hieno käden heilautushan se kyllä olikin. Hiukan Juppe kommentoi tuomarin linjaa. Piskajoiden joukkueessa oli ilmeisesti kavereita, joiden kommentit vaikuttivat tuomarilinjaan naurettavan paljon. Niin paljon, että ei vois enempää niikö naurattaa, vieläki naurattaa tosi paljon. Tuomari olisi voinut viheltää kyllä pikkuisen enemmän, mutta käsien levittelyks se taas meni. Peli oli kuitenkin tasainen, joka teki pelistä kuitenkin pelin, kaikesta huolista huolimatta. Piskajat veivät siis voiton tälläkertaa kusi viis.

Lopuksi vielä arvoitus, jos seurasit peliä tarkasti loppuun, niin saatoit kuulla Viikatteen Pelaajan suusta tämmöisen kommentin ->
- "Jos mie oisin tienny, että peli oli oikeesti kuus viis, ni oisin tehny maalin. Mie luulin et peli oli tasan"
Kuka siis oli tämä XXX eli edellisessä lauseessa mie, joka sanoi näin. Kerro meille vastauksesi, mikäli arvaat oikein saat kymmenen pistettä ja kolme päälle.

01#
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821