Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Jarno Naukkarinen
2
+
0
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Antti Hyppänen
0
+
1
=
1
Mikko Jauho
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Mikko Jauho
4 min
Antti Hyppänen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
20.11.2003 Olipa Viikate huono...
EKKY - Viikate   6 - 3 (2 - 2, 2 - 1, 2 - 0)

Eipä jäänyt paljoa kerrottavaa Viikatteen ja EKKY:n kohtaamisesta. Viikate esitti kaikkien aikojen pohjanoteerauksen ja sillä selvä. Viikate väänti Ottelun taas vaihteeksi kahdella vaihtomiehellä, mikä voi osaltaan vaikuttaa tulokseen, ini ini ini.

Viikate aloitti maalinteon Ottelun ekassa erässä kun Jaska onnistui ohittamaan Vastustajan maalivahdin tarkalla kudilla. Sen jälkeen omissa taisi kolista kolmesti. Toisessa erässä Hugo ja Jaska kaventelivat hieman tilannetta, mutta Vastustaja pysyi koko ajan edellä maaleissa. Kolmanteen erään lähdettiin Vastustajan 4-3 johdossa ja kaikki oli vielä mahdollista. Kolmannessa erässä Viikate karahteli kiveen pahemman kerran ja Vastustaja tekaisi vielä pari maalia, se siitä. Ottelun loppupuolella molempien joukkueiden numerolla 13 pelaavat jannut lämpenivät, hetken ilmassa leijui turpaanlyöntikisan meininki. Onneksi tuomarilla oli homma hanskassa ja veren vuodatukselta vältyttiin. Kohtaamisesta tärähti EKKY:n taistelijalle 2 minuttia ja Jupelle 2+2 minuuttia. Juppe nappasi tällä taas penaltytilaston ykkösijan, joka oli hetken lainassa Muurikaisella =).

TalviSarja 8:ssa Viikatteelle napsahti 6 Ottelua. Viimeinen matsi pelataan 27.11 ja vastaan tulee Toiwot. Edellisessä kohtaamisessa taisi tulla pataan, mutta nyt on revanssin paikka. Orastava tappioputki on pakko pistää poikki...

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9822