Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Markus Muurikainen
2
+
0
=
2
Tomi Kiiskinen
1
+
1
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Jarno Naukkarinen
0
+
1
=
1
Mika Hulkkonen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
27.11.2003 Voi itku
Viikate - Toiwot   4 - 8 (2 - 3, 1 - 3, 1 - 2)

Joo ei, ei tullunna tuota voittoa tälläkään kertaa. No muutama tappio tekee hyvää Viikatteen pelille, jos tuota ajattelee asiaa positiivisesti.

Ensimmäinen erä lähti Viikatteelta hyvin käyntiin, peli pyöri Toiwojen päädyssä. Kuinkas ollakkaan sitten parhaimman pyörityksen tuli Toiwojen ensimmäinen hyökkäys ja hups sehän meni maaliin. Mitenkäs tässä nyt sitten näin kävi? No siinä sit aikansa taas pelailtiin ja Toiwot iskivät jälleen, no mitenkäs se sillei, no voi voi, siinä taas tuskailtiin. Viikate pääsi kuitenkin maalin tekoon, kun Muuri nousi maalintekoon. Kentän läpi ryntäs ja pisti palleron maaliin. Mutta ei se ilo kauaa kestäny ku Toiwot tekivät jo sitten kolmannen maali. Mutta Andy aatteli, et hääpäs käy tekemäs maalin. No Kisse oli sitten siinä tarkkana ja pisti syötön Andylle, joka ei viittiny maalin ohi pistää. Viikate siis nousi jälleen maalin päähän. Sit tuomari rupes viheltelee ja eka erä loppu.

Loppuja eriä ei jaksa selittää, ei niissä mitää tapahtunu Muuri teki toisessa erässä yhden maalin ja Kisse teki kolmannessa erässä yhden maalin. Kyllähän sielä muutama paikka olisi ollut tehdä, mutta Toiwojen maalivahti oli edessä. Eipä silti kyllä Viikatteen maalilla Niko hoiti tehtävänsä, monta loisto torjuntaa piti Viikatteen näinkin hyvin pelissä mukana. Joo eihän siinä sit ku Viikatteen perinteinen, et ens Sarjassa myö sit voitetaa...

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821