Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Olli Riipinen
1
+
1
=
2
Mika Hulkkonen
0
+
2
=
2
Jarno Naukkarinen
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit
Mikko Jauho
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
11.01.2004 Viikate män ja voitti
AMB - Viikate   2 - 4 (0 - 1, 0 - 2, 2 - 1)

Viikate pelasi AMB vastaan tosi mahtavasti. Peli oli nii mahtavaa, et ei oo enne nähty. Olliki oli mahtava.

Kaksi ekaa erää oli mahtavaa Viikatteen hallintaa. Olliki syötti mahtavan syötön, mut Tommi oli kuitenkin se joka sen mahtavan maalin teki. Kyseinen maali oli se maali, jolla maalinteko aloitettiin. Viikate johti siis ja johti vielä ku eka erä päätty, ambolivebol.

Toisessa erässä tehtailiin sitten aivan mahtavasti maaleja. Olliki teki muuten maalin toisessa erässä, hyvä Olli. Tuomari vihelteli jäähyjä AMB kavereille, ku joku jamppaki rupes heittelee mailaa seinille, hirveetä käytöstä näin tasokkaassa pelissä. Tuomari laittoi kuitenkin vaaralliset Pelaajat kentän laidalle rauhoittumaan. Hiukan Viikatteen riveissä puntti rupesi tutisemaan, kun jouduttiin pelaamaan ylivoimaa, mutta hyvinhän se meni. Vastustaja ei tehny yhtää maalia alivoimalla.

Kolmannessa erässä olikin sitten pelottava paikka, kö AMB tekas kaksi maalia lyhyessä ajassa ja pääsi maalin päähän, hui. Peli oli siis jännittävästi 3 - 2 Viikatteelle. Juppe oli kuitenkin se henkilö, joka ratkaisi pelin Viikatteelle. Juppe teki aivan mahtavan maalin, ku Kisse syötii sille. Jupella oli pelissä muuten toinenkin aivan mahtava paikka ketään ei ollu edessä vain maalivahti ja jostain syystä kukaan ei edes yrittänyt ottaa Jupelta palloa pois. Tuomari antoi kuitenkin Jupelle jäähyn siitä ku pallo ei menny maaliin, vai tuliko se sitten siitä ku Juppe pelaili ku peli oli jo vihelletty poikki, tiiä tuota sitten. Viikate voitti ja sehän on tietysti aina tärkeintä, Viikate ku pelaa vain voitosta, eikä se häviä ku joskus ja silloki tarkotuksella.

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821