Viikate
 
Seuraava ottelu »

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Mikko Jauho
2
+
2
=
4
Mika Hulkkonen
3
+
0
=
3
Tomi Kiiskinen
1
+
1
=
2
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Toni Aakko
0
+
1
=
1
Jäähyminuutit

Ei jäähyjä.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
16.01.2004 Helpohko voitto Namipallosta
Viikate - Namipallo   7 - 4 (3 - 0, 2 - 1, 2 - 3)

Viikate nappasi suht helpon voiton Namipallosta, joka on ollut Viikatteelle varsin suotuisa Vastustaja. Viikate korjasi pisteet myös vuoden 2003 kaikista viidestä keskinäisestä kohtaamisesta. Jatkukoot sama tahti myös tänä vuonna. Vaikka Ottelu oli Viikatteelle helppo, teki Viikate siitä maaleissa laskettuna tasaisemman sallien Namipallon voittaa kolmannen erän. Näin Vastustajallekkaan ei jää niin paha mieli ja Namipallot suostuvat jatkossakin häviämään Viikatteelle ;)

Viikate taisi ratkaista Ottelun jo ensimmäisessä erässä, kun Tommi, Juppe ja Hugo onnistuivat yllättämään Vastustajan maalivahdin. Peli pyöri pääasiassa koko ajan Namipallojen maalilla. Pöntinen maalissa ja Viikatteen puolustajat joutuivat kylmissään jumppailemaan tekemisen puutteessa. Toisessa erässä sama tahti jatkui, Kisse rokotti ensin ja tämän jälkeen kovassa vedossa ollut Juppe riisti pallon Vastustajan pakilta ja skorasi illan toisen säkkinsä. Vastustajalle piti antaa yksi maali, etteivät olisi heittäneet pyyhtettä kehään. Kolmanteen erään Viikate lähti siis Namipalloa säälien ja antoi heidän tehdä muutoman maalin. Juppekaan ei enää jaksanut tehdä lisää maaleja, vaan siirtyi syöttelypuolelle. Jupen hyvistä syötöistä Hugo teki kaksi maalia ja lopputulos oli selvillä. Tuomari vislaili peliä taas hieman omilla linjoillaan, yksi Viikatteen selvääkin selvempi maali jäi hyväksymättä. No onneksi Viikatteella oli varaa antaa hieman tasoitusta Vastustajalle.

Viikatteen loppusijoitus talviSarja 4:ssa oli lohkonsa kolmas. Seuraavaan Sarjaan Viikate lähtee tavoitteenaan tietty lohkovoitto ja lohkonousu kohti päämääränä olevaa salibandyliigaa =)

- Manakeri
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kävijöitä: 9821