Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Jarno Naukkarinen
0
+
1
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
22.01.2004 Viikate oli todellla surkea
Team Welhot - Viikate   8 - 3 (1 - 2, 3 - 0, 4 - 1)

Viikate pelasi todella surkeaa salibandya, vai olikohan se sählyä, Ottelussa Team Welhoja vastaan. Viikatteen hyökkäyspeli ei ottanut onnistuakseen missään vaiheessa ja viisikkopuolustuksen ontuessa pahemman kerran oli Vastustajan voitto oikeutettu.

Viikate sai peliin hyvän lähdön kun tuomari päätti hyväksyä maalin, vaikka vihelsikin pelin poikki ennen pallon lirumista maaliin. Hugoa rikottiin laukaustilanteessa, josta tuomari vihelsi pelin poikki. Siitä huolimatta pallo lirui maalivahdin alta hissuksiin maaliin ja tuomari muuttikin vihellyksen maaliksi, samapa tuo. Vastustajan tasoitettua pikaisesti vei Andy Viikatteen johtoon toistamiseen hienolla yksilösuorituksella. Ensimmäisestä erästä Viikatteelle voidaan antaa vielä tyydyttävät arvosanat. Toisesta ja kolmannesta erästä ei sitten olekkaan paljoa kerrottavaa, paitsi että Kisse teki yhden maalin. Viikatteen touhu tökki pahasti ja pallo ei pysynyt lavassa laisinkaan, Vastustaja teki maalit, siinä lyhyt tiivistelmä. Selitettäköön tappiota vielä, että ei mahettu mitään ku Muuri ei ollu pelaamassa.

Seuraavassa matsissa Viikate kohtaa Deutche Uberssit ja kuvioiden pareis olla hiukkasen paremmin kunnossa tai saattaapi tulla taas noutaja.

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821