Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
0
+
5
=
5
Jarno Naukkarinen
2
+
2
=
4
Olli Riipinen
2
+
2
=
4
Tomi Kiiskinen
3
+
0
=
3
Klaus Plathan
2
+
0
=
2
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Heikki Väänänen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
12.08.2002 Viikate otti maukkaan voiton Cannibalsista
Viikate - Cannibals   10 - 6 (2 - 2, 2 - 2, 6 - 2)

Viikon huilin jälkeen oli taas maanantai-iltana tosi kyseessä, kun vastaan tuli Cannibalsin poijaat. Edellisessä kohtaamisessa Cannibals vei voiton, joka tietysti hiukan kirveli Viikatteen rivistössä (ainakin puolustuksessa).

Cannibals lähti peliin ilman vaihtomiehiä, joten se lupasi hyvää Viikatteelle. Viikate lähti peliin heti tiukasti mukaan ja muutaman minuutin pelaamisen jälkeen tulikin Viikatteen ensimmäinen maali, Olli syötti hyökkäyspäädystä viivalla lymynneelle Muurikaiselle, joka onnistui sipaisemaan pallon maaliin. Cannibals oli kuitenkin tiukasti pelissä mukana ja tasoitti pelin muutaman minuutin jälkeen 1-1. Viikatteen toisesta maalista vastasi Kisse, joka pisti pallon reppuun Tommin syötöstä. Cannibals tuli kuitenkin tasoihin ja toiseen erään lähdettiin 2-2 tilanteesta.

Toinen erä oli yhtä tasaista vääntöä kuin ensimmäinen, maalinteossa onnistui kuitenkin Olli ja Kisse. Tosin Cannibals onnistui myös tekemään kaksi maalia, joten kolmanteen erään lähdettiin 4-4 tilanteessa. Kolmannessa erässä Cannibalsin vaihtomiehistön puuttuminen alkoi näkymään. Viikate onnistui pistämään pallon reppuun kuusi kertaa, kun Cannibals sai aikaiseksi vain kaksi täysosumaa. Olli ja Kisse onnistuivat maalinteossa kumpikin kerran ja Jaska sekä Klasu kaksi kertaa. Paikkoja Viikatteella oli useampaankin maaliin. Cannibalsin väsymyksen seurauksen tuli pari 3-1 tilannetta sekä muutama läpiajo, joista palloa ei maaliin saatu. Kuitenkin maaliin menneet riittivät tällä kertaa voittoon, joten Viikate otti ensimmäisen voittonsa kesäSarja 3:ssa, jee. Jäähyjä pelissä ei vihelletty.

Torstaina 15.8 onkin sitten Sarjan viimeinen peli. Vastaan tulee The Bank, jota vastaan Viikate ei ole aikaisemmin pelannutkaan. Viikate lähtee peliin tietysti veren maku suussa -asenteella, niikö aina enneki, eikö!

-Zembalo (Nigerialainen kuvataiteilija)
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821