Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
2
+
1
=
3
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
0
+
1
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
30.01.2004 Kaikenlaista, mutta voitto tuli
Deutche Ubers - Viikate   3 - 6 (3 - 1, 0 - 3, 0 - 2)

Viikatteen peli Deutche Uberseja vastaan oli hyvn mielenkiintoinen. Peli nimittäin alkoi viikatteelle varsin synkästi. Peliä oli pelattu varmaan 5 sekuntia, ku Ubers pisti pallon Viikatteen maaliin. Ihan hereillä Viikate ei siis alussa ollut. Eipä tuo peli tuonkaan jälkeen niin hyvältä näyttänyt Ubers painosti sen verran kovaan, että saivat aikaiseksi vielä kaksi maalia. Viikate oli siis jo 3 - 0 tappiolla. Sitten jostain ihmeellisestä tapuksesta pallo meni Ubersin maaliin, jollakin ihmeen lirulla Kisse hoiti Viikatteelle maalin. Eka erä päättyi siis 3 - 1 Uberseille.

Viikatehan perinteisesti lämpenee hiukan hitaasti, joskus käy niin, että ei kerkiä pelin aikana lämmetä ollenkaan, mutta tälläkertaa ei onneksi niin käynyt. Toinen erä meni Viikatteelle 3 - 0. Vaikka 2 maalia taisi kyllä Ubersin Pelaajat tehdä itse. Ubersin Pelaajan hätäinen huitominen maalin edustalla, johti siihen tulokseen, että pallo livahtikin omaan maaliin. Peli olikin sitten kummallisesti jo 3 - 3. Toisen erän kolmannesta maalista vastasi Tommi ja tälläkertaa pallo meni nätisti maaliin ilman kummallisuuksia ja näin Viikate meni 4 - 3 johtoon.

Kolmas erä oli sitten Viikatteen. Hugo ja Kisse tehtailivat maalit mieheen ja Viikate johti näin ollen jo 6 - 3. Ubers pelasi vielä muutaman minuutin ilman maalivahti, mutta ei Viikate enempiä maaleja saanut aikaiseksi, vaikka palloa kovasti yritettiin huitoa maalia kohti. Tämmöinen peli tällä kertaa, voitto maistui makoisalta ja toivotaan, että homma jatkuu muissakin peleissä...

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821