Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
2
+
0
=
2
Markus Muurikainen
1
+
1
=
2
Tomi Kiiskinen
0
+
2
=
2
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Toni Aakko
1
+
0
=
1
Mika Hulkkonen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
06.02.2004 Nihkeällä esityksellä voitto Elleistä
Ellit - Viikate   0 - 5 (0 - 0, 0 - 5, 0 - 0)

Muutamaa poikkeustapausta lukuunottamatta naispelaajista koostunut Ellit tarjosi Viikatteelle yllättävän kovan vastuksen. Täytyy kyllä myöntää, että Viikatteen hyökkäyspeli oli toista erää lukuunottamatta luokatonta. Ensimmäisessä ja kolmannessa erässä Viikate jäi maaleitta naisia vastaan, voi itq, ei hyvä heilu. Iloisena asiana maalivahti Pöntinen piti ensimmäistä kertaa nollan, esittäen pari ihan hienoa torjuntaa.

Viikate pystyi kyllä pitämään pelin pääasissa Ellien maalin tuntumassa ensimmäisessä erässäkin, viimeistely-yritykset tosin suuntautuivat joko hallin seinille tai hyvin pelanneen maalivahdin hyppysiin. Toisessa erässä löytyi siis hieman tarkkuutta ja Viikate pisti taululle 5-0 lukemat. Vapauttavan avausosuman tehtaili Muuri ja tämän jälkeen muutkin alkoivat onnistua. Tommi pisti pari peusaa ja Vaari sekä Olli yhdet. Kolmannessa erässä takkuilu sitten taas jatkui ja toisen erän maaliluvut jäivät voimaan. Ottelu oli todella siistiä ja jäähypenkkiä kulutti vain yksi Elli kertaalleen.

Ensi viikolla Viikate kohtaa lohkon voittajasuosikin V8:n, joka on voittanut aiemmat Ottelunsa selvin lukemin. Viikate tietty yrittää heittää hiekkaa Vastustajan myllyyn ja taistella hyvästä lohkosijoituksesta, saa sitten nähdä kuinka Viikatteen käy...

- #7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821