Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Toni Aakko
2
+
0
=
2
Mika Hulkkonen
1
+
1
=
2
Olli Riipinen
0
+
2
=
2
Mikko Jauho
1
+
0
=
1
Tomi Kiiskinen
1
+
0
=
1
Tommi Helkala
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
10.02.2004 Sienestäjän painajainen
V8 - Viikate   17 - 5 (4 - 2, 6 - 1, 7 - 2)

Ei sienimetsän sienestäjät sentään. V8 höykkyytti Viikatetta, mutta se oli jo odotettavissa. V8:n miehistö pisteli tarkkoja laukauksia sinne sun tänne eli yläkulmiin.

Ensimmäinen ja kolmas erä oli Viikatteelta ihan siedettäviä. Toisessa erässä V8 kasvatti hiukan liikaa kaulaa. Tunteetkin kentällä kuumeni aina välillä ja muutenkin oli semmosta joo. Tuomarin linjasta voi melkein aina vikistä, varsinkin tappion satuessa kohdalle, mutta ei jaksa nyt ruveta vikisemään. Peli oli kyllä muuten tosi mahtava niin mahtava, että jippii. Viikate ei ollut ihan kaikissa paikoissa mukana ja muutaman maalin olisi voinut, ehkä välttää tai sitten tehdä, mutta ei tuosta olisi voinut voittoa vääntää edes hyvällä tahdolla.

Tappiosta huolimatta Viikatteen elämä jatkuu, vaikka sitten sieniä syöden. Viikate ei ole tappioihin tottunut, joten tämmöisissä tilanteissa tarvitaan auttavaa lääkettä. Viikatteen sienivastaava kaivaa taas varastoistaan muutamia hyviä sieniä, niitä ku vetelee ni jo rupee peli luistamaan. Viikatteen tulevaisuus on siis sienien varassa, joten hätä ei ole tämän näköinen. Seuraava Vastustaja Namipalleroonit tulevat näkemään sienien vaikutuksen...

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821