Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Olli Riipinen
4
+
0
=
4
Tomi Kiiskinen
1
+
3
=
4
Tommi Helkala
1
+
0
=
1
Toni Aakko
1
+
0
=
1
Jarmo Virtanen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit
Markus Muurikainen
2 min
Tommi Helkala
2 min
Toni Aakko
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
14.02.2004 Siitähän tuli mahoton rilleri
Viikate - Namipallo   7 - 6 (2 - 1, 2 - 4, 3 - 1)

Eipä onnistunut Namipallukat vieläkään ottamaan pisteitä Viikatteelta, vaikka välistä siltä saattoi tuntuakkin rilleriksi muodostuneessa kohtaamisessa. Viimeeksi tällainen vahinko on siis päässyt käymään 14.11.2002 eli on se Viikate kova jengi ku se ainaki Namipallon voittaa. Voiton takuumiehenä hääri tulessa ollut Olli, jonka ruoska sivalsi neljä säkkiä, on se mahoton jannu tuo Kuopion ihme ei voi muuta todeta.

Ekassa erässä ruvettiin heti tahkoomaan niin pirun tasasesti et huomas heti et nyt tulee jänskättävä matsi. Kisse pisteli pari namipassia, joista Vaari ja Olli pisti verkot niisanotusti töttöröllee. Namipallon stara ei saanu täs eräs tehtyy ku yhen säkin eli Viikate johti ilosesti. Toises erässä sitte jo mainittu Namipallon stara pistikii sit pari peusaa ja tais syötelläkki ne pari, eihä siin Viikatteen jannui rupes vaan jänskättää vähä lisää et hävitääköhä täs nyt kuiteki. Sit taas kuvaan astu pitkästä aikaan taas änhooällästä lainalle saapunut Jamo, joka otti ja tuli ja syötti yhen maalin, mut se olikii aika ratkaseva maali. Muute Jamo vähä sääli Vastustajaa ja neppaili palloo vaa tolppii ja ylärimaa ihan tosta vaan. Nii ja yllättäen tuli kuuma Olli halus tehä kaikki maalit eikä antanu muitten tehä yhtää, pari se taas pisti. Vipoon erään lähettiikii sit Viikatteen ollessa takaa-ajajan roolissa, niiku yhen maalin verran vaa. Jännitys kasvo vaan kasvamistaan erätauol ja kolmannes eräs kaikkia jännitti ihan oikeesti, melke mailakii täris käsissä. Siin sit mentiin ihan niiku viime minuuteille ku joku Viikatteen sälleistä teki maalin, oiskoha se taas ollu Olli ku se loisti koko Ottelun, ei ka se kukaan muukaan voinu olla ei millää. Ja Jamo oli varmasti jollain tapaa osallisena ku pelaaha se tuol ammattilaissarjoissa nii-i. Siin olikii sit vipo minsa nii jänskä et meinas mennä ihan pisut pöksyy ku Viikate johti maalilla ja Namipallo paino päälle ihan kypällä. Mut sit onneks tuomari vislas pillii ja se mahoton jännitys purkautui iloisena kiljahteluna ja karjahteluna Viikatteen jannujen suista, voi sitä mekkalaa ihan mahotonta oli. Namipallon Pelaajat puolestaan murtuivat ihan täysin ku ne ei vieläkään saanu ees pistettä Viikatten kaltaiselta mahtiseuralta. Kylhän tuossa matsissa kyllä jänskätti yks muukin asia ku et voittaaks Viikate vai bee, nimittäin sellane juttu et loukkaako yks Namipallon piristeitä naukkaillu jannu ittesä vai voiko juhlat jatkua. Jannu tuoksui tyränä piristeille ja oli yhtenää pitkällää, oli se hauskaa kattoa. Teki se kyllä yhen maalin vissii, tais olla sitä kuuluisaa humalaisen tuuria vai mitä lienee.

TalviSarja 5 on nyt sitte Viikatteen osalta ohi, tuloksena lohkon kolmas sija. Perskules ens lohko kyl voitetaan, ainakii jos Olli on yhtä kuumana ku tässä matsissa, eiköhä se oo. Ens viikko on Viikatteella siis taukoa ja sen aikana hiotaan kuvioita ja nautitaan myös piristeitä, eiks jeh.
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9822