Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Toni Aakko
2
+
2
=
4
Tommi Helkala
3
+
0
=
3
Mika Hulkkonen
1
+
2
=
3
Tomi Kiiskinen
1
+
1
=
2
Markus Muurikainen
0
+
2
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Jššhyminuutit

Ei jššhyjš.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
26.02.2004 Makoisasti mutustellen voittoon
Viikate - Shitra   10 - 4 (4 - 1, 3 - 1, 3 - 2)

Viikate aloitti talviSarja kutosen makoisalla voitolla. Oli kyllä niin makoisa, että ei ole aikoihin maisteltu. Viikate aloitti heti hirmuisella tahrilla ja palloa pyöriteltiin Shitran päädyssä. Ensimmäisen maalin tekijänä taisi olla Hugo, joka tykitti semmoisen vedon aivan vasemmasta laidasta, että maalivahti ei voinut mitään. Siitä se peli sitten meni makoisasti ja kappas tuomari vihelsi eka erän päättyneeksi. Peli oli Viikatteeelle 4 - 1. Shitra siis onnistui kerran yllättämään Viikatteen maalivahdin Nikon, joka on jälleen mukana kuvioissa.

Toinen ja Kolmas erä meni aika samaan tahtii, ei jaksa ruvete hirveemmin selittelee. Viikatteen peli kulki ihan makoisasti ja katsojat olivat haltijoissaan. Peliä olikin seuraamassa ennätys yleisö. Yleisökin ihmetteli Viikatteen peliä ja rupesivat epäilemään jopa Vastustajan tasoa, kun Viikatteelle meni niin hyvin. Viikate kuitenkin tietää, että Vastustajaa ei pidä aliarvioida. Semmoisia juttujakin on käynyt, että ruvetaan huutelemaan helppoa peliä ja sitten pelin lopussa huomataan, että ei se ollutkaan niin helppoa.

Viikate siis taiteleili hyvällä pelillä voiton kotia. Pelissä ilmeni aika ajoin hiukan huitomista, joka onneksi pysyi suhteellisen hyvin tuomarin hallinnassa. Tuomari rauhoittelikin erästä Shitran Pelaajaa 2 minsan jäähyllä, joka juuri tuli hiukan mailan kanssa huitelemisesta. Viikate ei kuitenkaan onnistunut ylivoimassa. Ylivoima ei olekkaan ollut Viikatteen parasta antia. Mutta ei se mitään ja joo semmosta peliä tällä kertaa. Viikate kiittää suurta yleisö massaa, joka oli ilmaantunut seuraamaan Viikatteen ansiokasta peliä. Vastassa on kuitenkin vielä monta joukkuetta, mutta tästä on nyt hyvä lähteä seuraaviin Otteluihin, jippii ja jihaa.

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821