Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
5
+
3
=
8
Tomi Kiiskinen
1
+
5
=
6
Jarno Naukkarinen
4
+
1
=
5
Antti Hyppänen
2
+
1
=
3
Mikko Jauho
1
+
1
=
2
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Jššhyminuutit
Markus Muurikainen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
06.03.2004 Viikate höykkyytti Ellit
Ellit - Viikate   2 - 14 (0 - 5, 1 - 5, 1 - 4)

Viikate nappasi voiton kotiin mukavin numeroin. Viikatteelle sattui pieni Pelaaja kato, koska ei ollut kuin yksi vaihtomies. Tuo ei onneksi peliä haitannut ja eipä Ellitin puollella ollut kuin yksi vaihtari.

Peli meni täysin Viikatteen hallinnassa, eli hirveätä paniikkia ei missään vaiheessa ollut. Ellit teki silloin tällöin muutamia hyökkäyksiä, mutta ne vedot, jotka maalia kohti meni Niko poimi näppärästi. Ensimmäinen erä meni Viikatteelle 5 - 0. Maalin teon aloitti Tommi, Kissen syötöstä. Ensimmäisen erän lopussa oli vähällä, että pallo lipsahti Viikatteen maaliin ja tästä tilanteesta Markus otti pelin ainoan jäähyn, kun kurkotti palloon. Syynä oli siis maasta pelaaminen.

Toisessa erässä Viikate sai tehtyä viisi maalia ja Ellit onnistui myöskin pistämään pallon Nikon selän taakse. Toinen erä meni muuten hyvin pitkälle samaan tapaan, eli Viikatteella ei hirveätä hätää ollut. Kolmanteen erään Ellit vaihtoivat maalivahdin, joten liekkö siinä ollut syy, että Viikate onnistui vain 4 kertaa maalin teossa. Kolmannessa erässä Ellit onnistui kertaalleen saamaan pallon reppuun, mutta siihen se sitten jäi, Viikate nappasi mukavasti 14 - 2 voiton. Seuraava Vastustaja onkin sitten TBRC, josta olisi sitten syytä myöskin voitto napata...

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821