Viikate
 
Seuraava ottelu

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
2
+
1
=
3
Tomi Kiiskinen
1
+
2
=
3
Mika Hulkkonen
2
+
0
=
2
Mikko Jauho
2
+
0
=
2
Niko Pöntinen
0
+
2
=
2
Jarno Naukkarinen
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
0
+
1
=
1
Jhyminuutit

Ei jhyj.

 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
11.03.2004 Viikate pyöritteli selvän voiton TBRC:stä
Viikate - TBRC   8 - 1 (2 - 0, 3 - 1, 3 - 0)

Viikatteen peli näyttää pitkästä aikaa loksahtaneen oikeille urille ja sen seurauksena tuli neljäs perättäinen voitto, niitettävänä sai tällä kertaa olla TBRC. Viikate ei antanut Vastustajalle minkäänlaisia mahdollisuuksia vaan oli koko Ottelun selvässä johdossa. Hyökkäyspäässä kuviot toimivat tehokkaasti ja Niko pelasi maalissa varsinaisen unelmaOttelun, ainoastaan kerran Vastustajan onnistuessa maalinteossa.

Viikate otti Ottelun siis haltuunsa heti ensimmäisessä erässä. Erän puolen välin tietämissä Tommi aloitti maalinteon näyttävän kuvion päätteeksi. Avausmaalin jälkeen ei tarvinnut kauaa odotella kun pallo oli jo toistamiseen säkissä Jupen toimesta. Toisessa erässä jatkui sama meno ja Ottelun voittajasta ei enää ollut epäselvyyttä. Toisen erän aivan viime sekunneilla Viikatteen viisikkopuolustus vietti jo erätaukoa ja Vastustaja pääsi tekaisemaan ainokaisensa. Kolmas erä oli myös Viikatteen hallintaa ja reppu heilui kolmesti. Ottelussa kaksi maalia onnistuivat tekaisemaan Tommi, Juppe ja Hugo. Kisse ja Jaska maalasivat kertaalleen. Hyvän maalivahtipelin lisäksi Niko osallistui hienosti myös hyökkäyspeliin hyvillä avauksilla, saldona kaksi syöttöpistettä.

Toivttovasti Viikatteen kova nousukunto saa jatkoa ensiviikon matsissa Namipalloa vastaan, jolloin viimeisessä Ottelussa panoksena olisi lohkovoitto. Edellisestä lohkovoitosta taitaa ollakkin aikaa jo jokunen tovi.

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
Kvijit: 9821