Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tomi Kiiskinen
3
+
1
=
4
Olli Riipinen
2
+
2
=
4
Toni Aakko
2
+
0
=
2
Tommi Helkala
1
+
1
=
2
Antti Hyppänen
0
+
2
=
2
Jššhyminuutit
Mikko Jauho
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
18.03.2004 Namipallo jäi taas jalkoihin
Viikate - Namipallo   8 - 3 (2 - 1, 4 - 2, 2 - 0)

Viikatteen murskaava tahti jatkuu ja nyt sen sai kokea taas vaihteeksi Namipallo. Viikate on pelannut talviSarja 6:n toistaiseksi voittoisasti, joten Sarjan viimeisessä Ottelussa Piiskureita vastaan panoksena on lohkovoitto ja nousu pois jumbolohkosta, voujee.

Ottelu lähti käyntiin Viiikatteelta hieman epäonnisesti Hugon lahjoittaessa Vastustajalle avausmaalin. Sellaista sattuu maailmax parhaillekki sabataitureille niikux Hugo ;) No kuitenkaan Viikate ei siitä panikoinut, vaan rupesi niittämään kovalla tahdilla Vastustajan päässä. Namipallo kesti perässä 3-3 lukemiin asti, jonka jälkeen Viikate karkasi Vastustajalta. Viikatteelta tehokkaina häärivät Kisse ja Olli, molemmat saalistivat 4 tehomerkintää. Maalissa Niko pelasi taas vakuuttavasti ja lannisti vastustajien hyökkääjät loistavilla torjunnoillaan. Ottelun tuomari sai molemmilta joukkueilta lievästi linjaa arvostelevia kommentteja, jotka olivat kyllä ansaittuja. Välillä jäi viheltämättä aivan selviä virheitä ja toisaalla puhtaasta pallon riistosta pilli soi herkästi. Ei ollu kivaa se, että pitää koko ajan tuomarille inistä et sen linja on ihan suolesta... Juppe saalisti Ottelun ainoan jäähyn ja vankisti näin penaltykingin arvonimeään.

Kuten jo mainittu, pelaa Viikate seuraavassa Ottelussa Piiskureita vastaan lohkovoitosta. Ottelu tulee olemaan varpilla vaikea Viikatteelle, sillä Piiskurit ovat olleet iso kanto Viikatteen kaskessa. Viikate ei ole voittanut Piiskureita kertaakaan, joten ensi viikon voitto tulee olemaan sitäkin makeampi.

#7
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821