Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Ottelun tehopisteet
Tommi Helkala
0
+
2
=
2
Antti Hyppänen
1
+
0
=
1
Markus Muurikainen
1
+
0
=
1
Mika Hulkkonen
1
+
0
=
1
Mikko Jauho
1
+
0
=
1
Olli Riipinen
1
+
0
=
1
Jššhyminuutit
Markus Muurikainen
2 min
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
24.03.2004 Piiskurit piiskasivat Viikatetta
Piiskurit - Viikate   6 - 5 (4 - 3, 2 - 1, 0 - 1)

Piiskurit onnistuivat katkaisemaan Viikatteen hienon voittoputken. Helpolla Piiskurit eivät kuitenkaan voittoa vieneet, vaan Viikate taisteli loppuun asti.

Ensimmäisen erän alku oli Viikatteelle huono. Piiskurit pääsivät jo 3 - 0 johtoon ennen kuin Viikate heräsi. Viikatteen ensimmäisen maalin teki Hugo, näppärästi takakierteellä pyöräyttäen ylämummoon. Viikate nousikin kiitettävästi peliin mukaan, kun Andy ja Juppe onnisuivat maalin teossa. Enimmäinen erä meni lopulta kuitenkin 4 - 3 Piiskureille.

Toisessa erässä Viikate onnistui vain kerran ja tuolloin maalin tekijänä oli Olli, kun taas Piiskurit onnistuivat kahdesti. Kolmannessa erässä Muuri sai jäähyn mailasta kiinni pitämisestä. Tuomio oli kyllä taas tuomarilta hiukka hämärä. Piiskureiden Pelaaja työntää mailan jalkojen väliin ja sitten tulee Viikatteen Pelaajalle jäähy mailasta kiinni pitämisestä?? No kavereita oli jälleen kentällä. Viikate nousi kuitenkin maalin päähän kun Muuri pisti Tommin syötön maaliin. Loppu oli tiukkaa vääntöä. Viime minuuteilla Viikate yritti vielä ilman maalivahtia, mutta yritys tyrehtyi väärään vaihtoon. Näin siis tällä kertaa. Nyt sitten ei muuta kuin odottelemaan uuden Sarjan alkua.

#10
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9821