Viikate
 
Seuraava ottelu Ľ

Ei tiedossa.

Edelliset ottelut Ľ
TBRC
Viikate
7
 - 
3
Viikate
Lemppajeesi
6
 - 
4
Team Tuuba
Viikate
6
 - 
7
Sellun sählääjät
Viikate
15
 - 
5
Viikate
Mallipojat
6
 - 
4
Kuntopuntari Ľ
V - T - H
3 - 0 - 2
(viisi viimeisintš ottelua)
 
Uutiset   Pelaajat   Tilastot   Galleria   Linkit  
Vieraskirja Kirjoita vieraskirjaan
Edelliset 10 viestiš Seuraavat 10 viestiš
Viestit 11 - 20 Viestejš yhteensš 71
Nimi: Mikko
Kotisivu: koc sivu

Palaute: http://www.kingsofchaos.com/
käykää tolla sivulla painamassa sitä numeroa mikä lukee siinä kuvassa englanniks.

19.06.2005 klo 12:38
Nimi: Aaro Sorva, SALO
Kotisivu: Taikuri Aaro Sorva

Palaute: Erittäin upeat sivut!

15.04.2005 klo 08:55
Nimi: Santtu Aaltonen

Palaute: Mahtusikohan Vikateeseen pelailemaan ihan vakituisesti..... Kun ei noita omia joukkueita ole kuin 4... Liian vähän tällaiselle huippuvälineurheilijalle......

Vastaus: Moro Santtu! Tällä hetkellä Viikatteen kokoonpano on kyllä täynnä ja lisämiehitykselle ei ole tarvetta. Pidetään miehen nimi kuitenkin muistissa jatkossa jos pulaa pelaajista ilmenee. - Manakeri

08.04.2005 klo 12:33
Nimi: bere
Kotisivu: Känny saitti

Palaute: rompetta kännyyn, olipahan hauskaa

23.03.2005 klo 11:15
Nimi: Down-koodaaja
Kotisivu: Lohko8 Sarjatilanne

Palaute: Sen verran miulla oli valmista koodia, että pienillä muutoksilla tein joutessani Sarjatilanteen lohko kasille (pitäähän nyt paikallisVastustajaa vähän jelppiä). Tällä kertaa ei isompia muutoksia tullut kuin Piiskurit ja Löysät Boys vaihtoivat paikkaa.

Ps. Tuo koodi ei nostanut Viikatetta yhtään ylöspäin ;-D

07.02.2005 klo 14:52
Nimi: Down-koodaaja
Kotisivu: Sarjataulukko

Palaute: Ehkä ei selviä ihan parilla-kolmella lisärivillä, mutta ei sen enempää lisävaiheita tarvitse lisätä.

Sen jälkeen, kun Sarjatilanne on lajiteltu järjestykseen (pisteet, maaliero, tehdyt maalit jne), pitää käydä Sarjataulukkoa läpi ja tarkastaa, onko siellä joukkueita tasapisteissä. Tasapisteissä olevien joukkueiden kesken muodostetaan uusi Sarjataulukko samoilla säännöillä, johon vaikuttaa vain kyseisten joukkueiden keskinäiset Ottelut, jonka järjestys määrää suoraan ylemmällä tasolla olevan Sarjataulukon järjestyksen siltä osalta, kun joukkuita on tasapisteissä (mutta jos Sarjataulukon kaikki joukkueet ovat tasapisteissä, silloin ei muodosteta alemman tason Sarjataulukkoa).

Mie tekisin siitä rekursiivisen funktion, jolle annetaan parametreina kierros ja joukkueet (esim taulukkona joukkueid:t). Sitte se hakee kaikkien sille välitettyjen joukkueiden keskinäiset pelit sillä kierroksella (päätasolla on mukana kaikki joukkueet). Siitä sitten lasketaan ja lajitellaan Sarjataulukko, katotaan tasapisteissä olevien keskinäinen järjestys (rekursiivinen kutsu sinne). Palautetaan Sarjataulukko. Sarjataulukon tulostus muualla.

Ei ollu vaikee ;)

Ja ideaa voi seurailla tuolla downin sivujen testialueella olevassa Sarjataulukossa joka näyttää kaikki välivaiheet Sarjataulukon muodostuksessa.

06.02.2005 klo 11:09
Nimi: Down-koodaaja

Palaute: Eihä tuo Sarjatilanne pidä paikkaansa! Tasapisteissä olevien järjestys määräytyy ensisijaisesti keskinäisten Otteluiden perusteella ja tarvittaessa toissijaisesti kokonaistilanteen perusteella. En nyt jaksa alkaa selvittämään sitä oikeata Sarjatilannetta (sekun ei oikein ole mukavaa laskea kynällä ja paperilla). Jos tuo tulee skriptillä, niin vaatii pari-kolme koodiriviä lisää että huomioidaan keskinäiset Ottelut ensisijaisesti.

Vastaus: Joo, eipä tuo Sarjataulukko pidä paikkaansa tietyissä olosuhteissa, se on kyllä tiedossa. Riippuen tietysti kanta-/tietovarastorakenteesta, olisi mukava nähdä nuo pari-kolme koodiriviä, joilla Sarjataulukko saadaan laskettua oikein. Kun esim. 4 joukkuetta on tasapisteissä ja kaikki ovat toisiaan vastaan pelanneet, niin siitä joutuu hieman vertailemaan kaikkien Ottelujen tuloksia, että kuka on käressä. Joskus laskentaan tuli mietittyä ratkaisu paperilla, mutta innostus toteuttaa se koodilla lopahti heti alkuun. Ehkä sitten joskus...

-Viikate-koodaaja

04.02.2005 klo 15:15
Nimi: Niko

Palaute: Kuka söi minun syöttöpisteen viime pelin 1. maaliin?

22.01.2005 klo 21:15
Nimi: paula

Palaute: STT-Reuters

Salaperäinen karhunliha on syrjäyttämässä belugoiden mädin venäläisten uusrikkaiden ja alamaailman illallisherkkuna. Tavanomaisesta poikkeavaa lihassa on se, että karhu on kaadettu paljain käsin. Sipearialaiset veljekset Ruslan ja Timofei Alexanov ovat kehittäneet painitaustansa kautta menetelmän jolla toimenpide onnistuu noin yhdeksässä tapauksessa kymmenestä. Karhu herätetään talviuniltaan voimakkaalla torvisoitannalla, jonka ääni pyrkii matkimaan haavoittuneen hirven ääntelyä. Kankean ja unisen karhun kömpiessä pesäkolostaan ulos sitä kohtaa hirven sijasta Ruslan, joka kiinnittää karhun huomion itseensä. Timofeille lankeaa tässä vaiheessa operaation vaarallinen osuus; karhun kuristaminen. Kankea karhu ei kykene raapimaan selkäpuolelta kurkkuunsa tarttunutta Timofeita irti, vaan kuolee hapenpuutteeseen kahden minuutin sisällä. Muutamista epäonnistuneista kaadoista kertoo Timofein rokonarpinen vartalo.
Käsin kaadetun karhun lihan suosio perustuu uskomattoman pyyntimenetelmänsä ohella lihan mukana toimitettuun videoon kyseisen karhun kaadosta. Kaiken lisäksi liha on erinomaisen mureaa. Tämä puolestaan johtuu adrenaliinan lihaksiin pumppaamasta mausta. Kahden minuutin mittaisen taistelunsa aikana karhun stressihormoonituotanto on muuttanut karhun lihasten nestetasapainoa, jonka vuoksi kaadetun karhun lihan maku muistuttaa mureudestaan kuuluisaa preussilaista villisikaa. Käsinkaadetun karhun lihan kilohinta vaihtelee kuudenkymmenen ja kahdeksankymmenen tuhannen ruplan välillä (1500-1900 euroa).

Novosibirsk-Venäjä

12.12.2004 klo 20:42
Nimi: kisse, Viikatelandia

Palaute: Korjatkaapas Piiskurit-pelin tehopisteet ettei kaikki kunnia mene velipoitsulle ;-)

19.08.2004 klo 14:38
Edelliset 10 viestiš Seuraavat 10 viestiš
Copyright © 2002-2005 Viikate
Design: Tero Kaija
KšvijŲitš: 9555